LADITA CU LEGUME

Ladita ta cu legume va fi alcatuita din totalitatea legumelor si/sau fructelor, dupa caz, care sunt gata de recoltare in ziua de dinaintea livrarii. Ai doua optiuni:main cos 1

  • ladita standard – o garnisim cu varietatea legumelor disponibile in acea saptamana in gradina intr-o cantitate medie, tocmai buna pentru 2-3 persoane.
  • ladita personalizata – vei putea alege doar ceea ce-ti doresti, in cantitatea dorita, in limita legumelor disponibile in acel moment, cu o  valoare minima de 100 RON.

Pretul si continutul laditei standard va fi stabilit saptamanal in functie de varietatea si cantitatea disponibila de legume si va fi anuntat in emailul pe care il vei primi cu doua zile inainte de livrarea efectiva.

Lista cu toate legumele disponibile si preturile individuale ale acestora pentru alcatuirea laditei personalizate se vor regasi in acelasi email, in cadrul formularului de comanda.

tabel 1

In plus, se vor pregati, in limita cantitatilor disponibile de-a lungul sezonului si un numar de bunatati dupa retetele bunicii: suc de rosii (simplu, cu busuioc, cu ardei iute), castraveti murati (simpli sau iuti), dulceata de caise, dulceata de visine, gem de prune, zacusca, plante aromatice uscate, miere si nuci.  Pe acestea le vei putea regasi la Pagina „Camara bunicii” si le veti putea comanda separat. Cantitatea si varietatea de legume poate suferi modificari pe parcursul perioadei de vegetatie. In varf de sezon , de regula, asa cum am vazut in anii trecuti, cantitatile de legume din cos tind sa fie mai mari. In cazul neplacerilor aduse de boli, daunatori sau vreme rea, cantitatile sau varietatea de legume va fi ajustata o data cu pretul.

 

In curand, oua si pui de tara din productie proprie 😉

LaTantiIoana_logo

Reclame