COMANDA & LIVRARE

Cum ajungi in posesia laditei tale cu legume?

  1. Te inscrii in baza de date a bunicii trimitand un e-mail la adresa  latantiioana@yahoo.com care ar trebui sa contina urmatoarele date: numele si prenumele tau, numarul de telefon, locatia  (din cele 5 existente*) unde doresti sa se faca livrarea**.
  2. Primesti confirmarea inscrierii in baza de date.
  3. Saptamanal, cu doua zile inainte de data livrarii, vei primi un email cu informatii referitoare la continutul laditei de legume din saptamana respectiva impreuna cu formularul de comanda. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul, bifand alegerea ta, si sa il retrimiti catre noi.
  4. Intri in posesia laditei tale de legume prezentandu-te in locatia aleasa, la ora stabilita.
  5. Returnezi ladita goala de fiecare data cand o primesti pe cea plina.

*Livrarea laditelor cu legume se va face saptamanal, in urmatoarele puncte: Calea Floreasca 169A, cartier Green Lake (Sisesti), cartier Austrian Village (Crevedia), cartier Corbeanca Forest (Corbeanca), zona Pipera, in zile si la ore prestabilite prin intermediul emailului primit cu doua zile inainte de livrarea efectiva.

**Daca doresti ca ladita ta sa fie livrata la alta adresa, te rog, mentioneaza locatia in cadrul emailului de comanda. Taxa de livrare la cerere este de 15 RON. Pentru detalii la momentul livrarii, te poti coordona cu Marius –  0728. 471.133.

Plata se face in numerar la livrare. Daca preferi transfer bancar specifica acest lucru in emailul trimis de tine in momentul inscrierii in baza de date.

LaTantiIoana_logo